Yhteystiedot:

Tampereen kristillinen koulu
Ketarantie 4 E,
33680 Tampere


Kanslian puh. 045 8914787
Rehtorin puh. 050 5702854


hallinto@takriko.fi
Facebook

Ajankohtaista

27.5.2020

Kokouskutsu Vanhempainyhdistyksen kevätkokoukseen 3.6.2020

Korona-epidemian seurauksena asetettujen kokoontumisrajoituksien vuoksi Vanhempainyhdistyksen kevätkokous pidetään poikkeuksellisesti keskiviikkona 3.6.2020 klo 18.00 alkaen koululla monitoimiareenan katoksessa tai koululla olosuhteiden niin vaatiessa.  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Esityslista:

 1. kokouksen avaus
 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. hyväksytään kokouksen esityslista
 5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto
 6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet
 8. valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
 9. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Tervetuloa!

***********

30.4.2020

Vanhempainyhdistyksen kuulumisia Koronakevään keskeltä

Kuluva kevät tullaan varmasti muistamaan perheissä Korona-pandemian aiheuttamista muutoksista lastemme kouluarjessa. Yhdistyksen puolesta tahdon kiittää koulumme opettajia ja muuta henkilökuntaa suurella sydämellä tehdystä työstä laadukkaan etäopiskelun mahdollistamisesta todella nopealla aikataululla ja siitä luovuudesta, jolla opetusta on toteutettu. Oppilaiden kokemukset etäkoulusta varmasti vaihtelevat, samoin oppimistulokset. Uskon, että tämä ”digiloikka” kaikista haasteistaan huolimatta kantaa tulevaisuudessa hyvää hedelmää lastemme elämässä ja luo pohjaa toteuttaa opetusta monimuotoisemmin koulussamme.

Vanhempainyhdistys on elänyt tämän kaiken keskellä hiljaiseloa ja toimintamme on ollut pysähdyksissä. Jokaisella  on ollut haasteensa arjen pyörittämisessä poikkeusoloissa. Rajoitusten purkautuessa käynnistämme myös omaa toimintaamme. Täysin toimettomana yhdistys ei kuitenkaan ole ollut. Etäkoulun aikana koulun pihalle on noussut kaksi katosta monitoimiareenan viereen ja ovat toivon mukaan valmiit, kun lapset palaavat kouluun 14.5.2020!

Näiden muutosten tuulten pauhatessa on upeaa luottaa Jeesuksen sanoihin, että voimme luottaa vapautuksemme päivän olevan lähellä (Luuk.21).

Rauhallista Wappua ja Siunattua kevättä koko kouluperheelle!

***********

18.11.2019

Vanhempainyhdistyksen syyskokous 14.11.2019

Vanhempainyhdistyksen syyskokous pidettiin onnistuneesti  torstaina 14.11.2019 koululla ja paikalle oli saapunut runsas joukko koulun oppilaiden vanhempia. Kokouksessa keskusteltiin mm. kouluruokailuista, koulumatkoista ja v. 2020 toimintasuunnitelman toiveista. 

Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2020. Puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen. Hallituksen jäseninä jatkavat Päivimaria Kuivamäki ja Tiina Auerma, joka toimii myös yhdistyksen sihteerinä. Uusina jäseninä aloittavat Linda Majoinen, Elisa Paloniitty, Markku Puolimatka ja Tarja Smura. Varajäseniksi valittiin Sami Asp (Pikkupurren edustaja), Susanna Ojanen ja Marika Puolimatka. Koulun edustajana jatkaa Ulpu Saarinen ja hänen varajäsenenä Olga Alatalo.

***********

22.10.2019

Isän ja Äidin kurssi Takrikolla

Vanhemmuuden haasteet muuttuvat yhteiskunnan muuttuessa. Vertaistukea, keskustelua, hyviä neuvoja ja käytännön vinkkejä isille ja äideille on nyt luvassa. Erittäin pidetty ja hyödylliseksi koettu Isän ja Äidin kurssi, joka perustuu Nicky ja Lee Silan materiaaliin, pidetään koulullamme parittomien viikkojen  torstaisin  klo 18-19:30. Ensimmäinen kokoontuminen oli 10.10.2019 ja vielä ehtii hyvin mukaan. Kurssi pidetään talven mittaan ja  viimeinen kerta on maaliskuun alussa. Mukaan voit tulla vain yksittäisiksi kerroiksi, mutta kurssista hyötyy eniten jos sinulla on mahdollista osallistua jokaiseen kertaan.

Ilmoittautua voit Wilman kyselyn kautta (aukeaa vain nettiselaimella, ei Wilman sovelluksella) tai yksityisviestillä Terhi Ranta-Ojalalle. Kurssi toteutuu viidellä osallistujalla ja on ilmainen. Materiaalina käytetty kirja ja työkirja ovat yhteensä 20€. Mukaan voi tulla toinen vanhemmista tai molemmat yhdessä. Kurssi sopii myös yksinhuoltajille.

Kurssimateriaalia voi tilata hyvään tarjoushintaan yhteistilauksena.

Lisätiedot: Terhi Ranta-Ojala

Kurssin rakenne ja aikataulu

Vahvan perustan rakentaminen
10.10.2019   Perheen tehtävä
24.10.2019   Terveen perhe-elämän malleja

Lasten tarpeiden täyttäminen
07.11.2019   Viisi rakkauden kieltä: Sanat ja kosketus
21.11.2019   Viisi rakkauden kieltä: Aika lahjat ja teot

Rajojen asettaminen
05.12.2019   Rakkauden ja rajojen yhdistäminen
09.01.2020   Autamme lapsia tekemään hyviä valintoja

Terveiden ihmissuhteiden opettaminen
23.01.2020   Mallin antaminen ja käytännön toteutus
06.02.2020   Kiukun (sekä oman että lapsen) hallitseminen

Pitkän aikavälin tavoite
20.02.2020    Rohkaisu vastuullisuuteen
05.03.2020    Uskon ja arvojen välittäminen

***********

15.10.2019

”Loista valoa pimeyden keskellä”

Jouluna 2018 myyntiin tulleita kasseja ja heijastimia on mahdollista tilata sähköpostitse vanhempainyhdistykseltä. Tilatut tuotteet noudetaan koululta. Tilauksen voi maksaa ennakkoon yhdistyksen tilille: IBAN FI68 1359 3000 2025 30 (viite: kassit/heijastimet). Muista ottaa maksutosite mukaan noutaessasi tuotteet. Tuotemyynnistä saatava tuotto menee lyhentämättömänä koulun ja oppilaiden hyväksi.

Kassien hinnat ovat 6 €/kpl (värit: punainen, harmaa, vihreä ja musta) ja heijastimien 3 €/kpl (värit: harmaa, sininen, lila, pinkki ja vihreä).

Yhdistyksen sähköposti on: vanhempainyhdistys(a)takriko.fi

***********

10.10.2019

Vanhempainyhdistyksen kuulumisia

Uusi lukuvuosi on jo hyvässä vauhdissa ja ensi viikolla koululla pidetään syyslomaa. Yhdistyksen hallitus kokoontui tänään ensimmäiseen viralliseen kokoukseen syksyllä ja ilolla saatoimme todeta, että voimme aloittaa pihaprojektin toisen vaiheen eli ulkokatosten suunnittelun. Tavoitteenamme on, että voimme rakentaa katokset kesällä 2020. Tähän mennessä olemme saaneet kerättyä noin 3000 euroa ja lopullisen kustannusarvion tiedämme suunnitelmien valmistuttua.

***********

12.4.2019

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 11.4.2018. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen päivitetyt säännöt ja merkittävin sääntömuutos on hallituksen toimintakauden yhteensovittaminen kalenterivuoteen. Jatkossa yhdistys pitää syyskokouksen, jossa valitaan seuraavan toimintakauden hallitus, lokakuun loppuun mennessä. Toinen merkittävä sääntömuutos on, että yhdistykseen voi liittyä myös kannattajajäseneksi.

Sääntömuutoksen seurauksena vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle vuoden 2019 loppuun. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Tiina Auerma (sihteeri), Päivimaria Kuivamäki, Minna Arvaja ja Ulpu Saarinen (koulun edustaja). Varajäseniksi valittiin Olga Alatalo.

Vuosikokous päätti jäsenmaksut v. 2019 siten, että yhdeltä vanhemmalta  jäsenmaksu on 30 euroa ja kahdelta vanhemmalta yhteishinta on 50 euroa. Kannattajajäsenmaksu yksityishenkilöltä on 50 euroa ja yhteisöiltä 200 euroa.

***********

20.3.2019

Koko perheen ylistys- ja rukousilta

Vanhempainyhdistys järjestää perjantaina 5.4.2019 klo 18.00 alkaen rukous- ja ylistysillan, johon jokainen perhe on tervetullut. Ylistyksestä vastaavat Johanna Särkkälä ja Jylistys, rukousta johtaa Heikki Lehikoinen ja Raamatun sanaa jakaa Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Tilaisuudessa on myös 8-luokkalaisten kahvio yläparvella!

TERVETULOA!
Vanhempainyhdistys

Hallitus

Varsinaiset jäsenet 2020

Jukka Pirinen, puheenjohtaja                                                                                                       vanhempainyhdistys@takriko.fi

Tiina Auerma, sihteeri

Päivimaria Kuivamäki

Linda Majoinen

Elisa Paloniitty

Markku Puolimatka

Tarja Smura

Ulpu Saarinen, koulun edustaja

Varajäsenet

Sami Asp (Pikkupursi)

Marika Puolimatka

Olga Alatalo

Jäsenyys

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki Tampereen kristillisen koulun oppilaiden ja Päiväkoti Pikkupurren lasten vanhemmat. Muut yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka tahtovat tukea yhdistyksen kautta koulumme toimintaa, ovat tervetulleita kannatusjäseniksi. Yhdistyksen jäsenmaksut lukuvuonna 2019 ovat:

 • Henkilöjäsenille 30 euroa/henkilö ja kahdelta henkilöltä yhteisjäsenmaksu on 50 euroa.
 • Kannatusjäsenmaksut ovat yksityishenkilöille 50 € ja yhteisöille 200 €.

Jäsenmaksut maksetaan tilille: FI68 1359 3000 2025 30 (viitenumero 42505).

Maksettuasi jäsenmaksun voit halutessasi ilmoittaa yhteystietosi vanhempainyhdistykselle sähköpostitse vanhempainyhdistys(a)takriko.fi tai postitse osoitteeseen:

Takrikon Vanhempainyhdistys ry.
c/o Tampereen kristillinen koulu
Ketarantie 4 J
33680 Tampere

Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen tiedottamiseen, eikä tietoja luovuta kolmansille osapuolille.

******************

Vanhempainyhdistyksen tietosuojaseloste (päivitetty 22. tammikuuta 2019)

Vanhempainyhdistyksen tietosuojaselostetta koskeviin pyyntöihin vastaa yhdistyksen puheenjohtaja.

Tiedustelut sähköpostitse: vanhempainyhdistys(a)takriko.fi