Yhteystiedot:

Tampereen kristillinen koulu
Ketarantie 4 J,
33680 Tampere


Kanslian puh. 045 8914787
Rehtorin puh. 050 5702854


hallinto@takriko.fi
Facebook

NYT-kerho

Nurmin Majakka ry ja Tampereen kristillinen koulu toteuttavat yhteistyössä NYT-kerhon, jossa yläkoulun oppilaat ja heidän huoltajansa yhdessä opiskelevat kehitystyhteistyön perusteita ja toteuttavat kehitysyhteistyöprojektin johonkin kehitysmaahan. Aiemmin olemme saaneet olla mukana auttamassa mm. Albaniassa, Sri Lankassa, Keniassa, Vietnamissa ja Nepalissa. Viime lukuvuonna keräsimme varoja kastittomien kylän koulurakennuksen rakentamiseen. Toteutimme toimintamatkan ko. kylään ja autoimme rakennuksen pintatöissä ja järjestimme Celebrations-terveyskasvatusradan paikallisille kahdesti. Voit katsoa kuvia projektista tältä sivulta.

Vuonna 2023 ryhmämme on jälleen tukemassa nepalilaisen kastittomien, todella köyhien ihmisten kylän toimintakeskuksen rakentamisessa. Keräämme varoja ammatillista koulutusta ja terveydenhoitoa varten rakennettavan toimintakeskuksen rakentamiseen. Suuntaamme toimintamatkamme auttaaksemme kylän asukkaita järjestämällä heille terveyskasvatusta ja terveydenhoitoa. Nepalissa ei kristinuskoa voi julistaa, mutta sitä saa elää todeksi rakastamalla ja auttamalla ihmisiä. Sitä tahdomme tehdä siellä minne meitä kutsutaan.

Myös sinä voit olla mukana auttamassa tätä köyhistä köyhimpien kylää rukoilemalla ja lahjoittamalla varoja toimintakeskuksen rakentamista varten. Pienkeräyksen aika on helmikuusta-toukokuun alkuun 2023. Keräystiedot:

Keräyksen järjestäjä: Nurmin Majakka

Keräysluvan numero: RA/2022/67.

Tilinumero:FI17 5730 1120 0255 76

Viite:3450